Vilken vacker värld

Godkväll på er,

Det kändes inte jättekul att säga hejdå till familjen tidigare idag för att åka till jobbet.. Oskar har blivit helt frisk men Filip har haft feber under dagen, så det var inte så lätt att släppa taget förut och åka iväg. Men sånt är livet ibland och jag ska bara vara borta över natten och är hemma igen innan lunch. Pojkarna får vara hemma från förskolan resten av veckan så att dom håller sig friska, tror det blir bäst så.

Jag har redan lagt mig i sängen och ska snart släcka ner och sova, men först ville jag bara titta in här och säga hej och godkväll till er alla.

wow

Stövlar – GUESS, Klänning – Selected Femme, Jacka – TopShop (liknande HÄR)

Himmeln är ofta så här färgstark på kvällarna under vinterhalvåret, vilket är så otroligt fint. Just himmelen är någonting som alltid har fascinerat mig och jag kan stå länge och se på hur molnen rör sig och skiftar form och färg. Även månen har stor betydelse för mig då min mamma reste mycket när jag var liten, men oavsett var hon var i världen så visste jag att vi såg på samma måne. Så av någon anledning så har himmelen, månen och allt som är där uppe alltid gjort mig lugn, gett mig tröst och fått mig i ro..

kvällshimmel

Ibland är världen allt bra vacker helt enkelt… <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *