På rosa moln

Godmorgon, eller ska man kanske säga God dag! 

Idag slutade jag jobba redan 10.30 och kom hem till mina goa pojkar som precis hade gått upp och ätit frukost med sin pappa i lugn och ro. Eftersom dom har varit sjuka så ville vi att dom skulle få vara hemma resten av veckan så att dom blir riktigt friska och inte smittar någon av dom andra barnen på förskolan.

M åkte iväg till jobbet när jag kom hem och nu har jag precis lagt Oskar för att sova, vilket ger mig lite egentid med min största lilla going!

kärlek_filip

Tänka sig att mina pojkar växer så fort! Filip har utvecklats så otroligt den sista tiden och språket kommer mer och mer för varje dag som går och han förstår mer och mer hela tiden. Det är så kul att vara med honom eftersom vi nu kan kommunicera på riktigt om ni förstår vad jag menar.

Jag frågade, till exempel, honom alldeles nyss om han ville ta några bilder på oss till bloggen och då svarade han glatt:

”Ja mamma, jag vill ta!” 

Och så sprang han och hämtade självutlösaren till kameran.

mamma_filip

Min älskade lilla going!

Det är dom här stunderna som betyder så mycket. Dom små ögonblicken som vi har tillsammans som man kommer att minnas för alltid!

Jag har fått så otroligt mycket skit för att jag jobbar så mycket och är borta från barnen. Men jag tror att både jag och barnen mår bäst av att sakna varandra lite grann för det är när man har varit ifrån varandra en liten stund och sen träffas igen som gör stunderna tillsammans så mycket mer värdefulla och efterlängtade! När jag och barnen umgås så är vi alltid glada och har det otroligt mysigt tillsammans. Vi tröttnar liksom inte på att umgås, vilket jag kunde göra förut då vi var med varandra 24/7. Då kunde jag vara mer lättirriterad och kände ett stort behov av att få ”egentid”. Nu gör jag aldrig det längre. Den tiden jag är ledig från jobbet så vill jag spendera varje sekund med min familj och den tiden är alltid gyllene och fullkomligt underbara. Det finns inget bättre än att få vara mamma och varje stund tillsammans med barnen är som att sväva uppe på rosa moln!

2 reaktioner på “På rosa moln”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *