Snygga väskor

Godmorgon,

I natt vaknade Filip och hade nattskräck innan vi skulle gå och lägga oss och skrek i nästan 30 minuter innan han lugnade sig. Sen när han väl var lugn så ville han inte lägga sig själv, så då fick han sova hos mig i våran säng och så sov M på gästrummet. Jag trodde att han skulle bli lugn av att sova hos mig, men av någon anledning så sov han fruktansvärt dåligt och låg och sparkade på mig hela natten, plus att han vaknade två gånger och satte sig upp och sa ”Mamma, jag är kall” och så fick jag ta han tätt intill mig och värma honom. Han sparkar nämligen av sig täcket på nätterna eftersom han rör sig så mycket i sömnen. Det hjälpte ju inte med mitt humör och brist på skönhetssömn när Oskar sen bestämde sig för att han inte ville sova mer när klockan var 5 på morgonen. På toppen av isberget så har jag fått mens också, vilket jag får ungefär 1ggr var 5e månad (fråga mig inte varför). Att förlora så mycket blod påverkar hela mig, min kropp och mitt humör, speciellt eftersom jag redan har järnbrist och lågt blodtryck, vilket gjorde mig svimfärdig lätt redan från början. Så ni kan ju gissa hur jag mår nu!

Men om det finns en sak som alltid får mig att må aningen bättre så är det att spendera pengar och en sak som jag inte kan få för många av är handväskor. När jag tänker efter så är det nog just väskor som jag spenderat mest pengar på under mitt liv då jag alltid haft ett stort intresse för märkesväskor.

märkesväskor

Man kan aldrig få för många väskor, vilket även gör det till en utmärkt julklapp att ge bort. Personligen så tycker jag att det är väldigt kul med märkesväskor eftersom dom håller i kvalitén i åravis, men jag tycker också att det är roligt att köpa lite billigare varianter just för att variera till mina outfits.

handbags1. Bucket bag – Here  2. Flap bag – Here 3. Brissaud bag – Here  4. Crossy bag – Here

5. NA-KD bag – Here 6. Small shoulder bag – Here 

Klockan är bara 6 på morgonen och jag har redan hunnit med att klicka hem flera stycken. 😉 Oskar sitter i en babysitter breved, ser på barnprogram och vilar lite grann. Förstår inte helt varför han skulle upp och hoppa från första början när han uppenbarligen är trött.. Aja.

Jag har inte berättat för er vad vi ska göra idag och i helgen? Idag ska vi åka hem till mina föräldrar i Alingsås och där ska pojkarna och min man bli hela helgen, medan jag och mina föräldrar ska åka till Småland mellan fredag och lördag. Så idag ska jag alltså packa och fixa här hemma så att vi kan åka bort över helgen.

En sak till innan jag ska återgå till min lille bebis.. Ni har väl inte glömt att vara med och tävla om 250kr hos Netflix. Det är dubbel chans att vinna då vi väljer 2 stycken lyckliga vinnare denna gång. Så in och tävla HÄR ! Vinnarna utses på lördag kl 18.00, lycka till!

2 reaktioner på “Snygga väskor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *