Tid att andas

Godkväll på er allihopa,

Dom sista dagarna har gått i ett för mig och det känns som att jag knappt hunnit med att sitta still och andas på hur länge som helst. Det har varit extremt mycket resande med många timmar i bil för att kunna komma till farmors begravning som var igår. Att få ta farväl tog också på krafterna och har varit en väldigt jobbig process för mig, vilket har gjort att jag har haft svårt att sova och koppla av. Men nu har vi kommit hem till mina föräldrars hem i Alingsås igen och det känns äntligen som att jag kan få slappna av och komma vidare.

Tävlingen av två presentkort hos Netflix är nu avslutad och vinnarna är:

Olivia och Lisa! Grattis, grattis till vinsten! Jag har mailat er 🙂

Netflix_binger

Hehe, älskar denna gamla bilden på Filip i hans Netflixmössa 🙂

Tänk att tiden rusat iväg så fort och vi har inte ens börjat med julklapparna än. Vi har varit iväg några gånger och sett på stan för att handla julklappar, men har liksom aldrig hittat något som passat. Sen har jag klickat hem en del saker på internet, men vem vet om allt kommer fram i tid? Så i dagarna nu framöver så har vi rätt så mycket att stå i, men sen när julen kommer så blir det lite lugn och ro igen med familjemys och massa skoj.

Vi ska vara här hos mina föräldrar till imorgon och sen är det tillbaka till Oslo och vanlig vardag igen med jobb, förskola och fixande inför jul.

Nu ska vi alldeles strax äta middag, så vi hörs lite senare igen. Puss och kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *