Goa pojkar och sista fix

Godmorgon,

Då var det måndag igen och tillbak till vanlig vardag. Det lustiga med det är att det faktiskt känns som att allt fungerar väldigt smidigt, som en ny start på sett och vis. Barnen sov hela natten och när klockan blev nio så fick jag väcka dom för att vi skulle hinna till förskolan i tid. Detta är för att dom har aktiviteter som startar klockan tio, vilket är roligt om dom får möjlighet att vara med på.

syskon

I morses så ville dom stå jämte mig vid köksön när jag gjorde matlådor till förskolan. Det är så mysigt att alltid ha sällskap av mina goa små solstrålar så där tidigt på morgonkvisten. Är man man trött och inte helt vaken än så lyckas dom alltid få mig på toppenhumör med deras närvarande.

syskonkärlek

Filip ska alltid se till att Oskar får vad han vill ha. Som nu när jag frågade Filip om han ville ha ett rån med leverpastej så svarar han: ”Ja, men då ska Oskar också ha!”

syskon_glädje_lycka

Sötnosar!

Idag ska jag lämna pojkarna på förskolan för jag har en miljon saker att stå i inför julen. Vi har lyckats att skjuta upp julklappsinhandlingen till sista stund (även fast jag under flera tillfällen bestämt mig att få det gjort så blir det ändå inte av), så idag tänkte jag ta mig till stan och köpa allt vi behöver och sen hämtar jag förmodligen hem pojkarna igen så att dom kan hjälpa till att slå in alla klappar. Det var så länge sen dom var på förskolan nu så jag tänkte att det kunde vara fint med en kort dag idag.

Puss och kram så länge!

4 reaktioner på “Goa pojkar och sista fix”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *