Mysig dejt

Idag passade jag på att träffa min älskling på en snabb lunchdate eftersom det var så länge sen vi var tillsammans bara jag och han.

meny

Vi lunchade på Ciao Bella och pratade om allt och ingenting. Det är så viktigt i en relation (speciellt när man har barn, jobb och en miljard saker att tänka på) att man träffas och spenderar lite kvalitétstid tillsammans. Att bara sitta ner för en stund utan sina mobiler, äta något gott och bara prata med varandra. Hålla varann i handen och pussas lite grann.

pizza

Jag har, för övrigt, fastnat för koriander och har det till i princip allt jag äter nu för tiden. Sjukt gott!

min_man

Anledningen till att jag ville umgås lite extra med min man idag var för att jag ska till Las Palmas om en liten stund. Jag ska åka dit på eftermiddagen och så ska jag spendera hela dagen där imorgon, så jag hoppas på fint väder så att jag kan ligga vid poolen och sola lite grann. Känner mig alldeles för blek nu för tiden så det kommer rätt så lägligt med lite sol och bad.

Jag har packat med kameran på min jobbresa, vilket jag inte brukar göra, så jag hoppas att jag lyckas ta lite fina bilder till bloggen.

Nu måste jag packa väskan! Hoppas ni har en fin dag och inte stressar för mycket nu dom sista dagarna inför jul. Kram, kram på er!

6 reaktioner på “Mysig dejt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *