Las Palmas

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp här på Las Palmas och det kändes alldeles underbart att öppna upp balkongdörren och gå ut och sätta sig i bikini och blogga i solen. Jag ska bara blogga och svara på lite mail och sen tänkte jag att jag skulle gå ut och gå en morgonpromenad. Det alltid roligt att se nya platser i världen och därför ska jag utforska vad denna staden har att bjuda på. Sen efter det så tänkte jag gå till poolen och passa på att få lite färg på min bleka kropp!

bikini

Bild från Italien i våras. Ibland undrar jag varför jag bor i Norge i kylan när sol och sommar är så härlig!

Nä nu ska jag stänga ner datorn och komma mig ut. Kram på er!

2 reaktioner på “Las Palmas”

 • Nathalia skriver:

  Åh vilka underbara bilder,ser helt underbart ut.
  Såg att du hade en tävling för några dagar sen. Där man kunde vinna att ha sin blogg på din.
  Men hittar den inte nu..
  Kram kram..

  • oslofru skriver:

   Tack, det var verkligen underbart också 😉 Jag råkade publicera de inlägget för tidigt. Kommer upp tävling snart! Kram på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *