Promenad i paradiset

Det var faktiskt väldigt länge sen jag gick för mig själv med ett gigantiskt stort leende på läpparna helt utan anledning. Idag har jag varit ute i solen hela dagen och gått och småskrattat för mig själv. Sol, värme, lättklädda människor, palmer, blå himmel, havet – livet!

palm

Jag vaknade rätt så tidigt på morgonen och gick ner för att äta frukost. Hade jag vetat bättre så hade jag nog gått ut och ätit frukost på ett café istället, men nu visste jag tyvärr inte bättre och gick för frukostbuffén på hotellet. Jag satt rätt så länge i min ensamhet och njöt av kaffekopp efter kaffekopp, färskpressad juice, fräsch frukt och en och annan nybakad croissant. Den varma maten lockade inte så mycket om jag ska vara helt ärlig, men det gjorde ingenting, för att bara kunna sitta själv för en stund i lugn och ro var guld värt oavsett.

När jag var färdig med frukosten så gick jag upp på mitt rum igen, borstade tänderna och bytte om till lite bekväma kläder och gympadojor.

las_palmas_träning

Sen var jag klar för en morgonpromenad. Vart jag skulle gå visste jag inte riktigt, men jag kom ut från hotellet och började promenera rakt fram för att se om jag möjligen kunde komma fram till havet.

hotel_santa_catalina

Hotellet vi bodde på

Som tur var så hade jag inte helt tokigt lokalsinne utan kom fram till havet och kände med en gång att jag blev lycklig helt utan anledning.

havet_promenad

Eller, helt utan anledning är det ju i och för sig inte. Jag har mycket att vara lycklig för när jag tänker efter! Det är inte alla som har det så här bra. Jag har allt jag någonsin kunde önskat mig och bara tanken på hur mitt liv utvecklats dom sista åren gör att jag får ett lyckorus farande genom hela kroppen.

lycka

Efter min promenad så gick jag tillbaka till hotellet för att äta lite snacks och sitta på balkongen en stund. Jag skulle egentligen göra mig i ordning, men så fick vi en mail om att vi börjar jobba lite senare, så nu ska jag byta till baddräkt och gå ner till poolen.

Kram på er!

4 reaktioner på “Promenad i paradiset”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *