En skön spadag

Hej på er,

Hoppas att ni har haft en fin ledig dag och att all julmat börjat sjunka ner i magen. Själv känner jag mig fortfarande helt stoppmätt efter all god mat som vi ätit nu dom senaste tre dagarna.

pappa

Idag har vi i alla fall haft en riktigt härlig spa-dag hela familjen. Först hällde vi i massor med badskum i badkaret och så hoppade hela familjen i. Sen shamponerade vi, la i balsam och blev riktigt rena och fina allihopa. Sen hoppade vi i myskläder och klippte naglarna, både fingrar och tår..

klipp

..och nu ska vi äta lite kvällsmat tillsammans innan det är dags för våra små älsklingar att sova för natten. Jag har dessutom lyckats plocka bort allt som har med julen att göra, bytt gardiner på hela nedervåningen och städat och fått det fräscht och fint här hemma. Så det ska faktiskt bli rätt så skönt att slänga sig på soffan och se på film, äta lösgodis och slappna av i lugnet med min man så fort barnen har somnat.

Kram, kram S

1 reaktion på “En skön spadag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *