Julens familjebilder

Godmorgon!

famijen_kärlek

Vi har haft två underbart fina dagar tillsammans med familj och vänner för att fira julen 2016.

Någonting som jag försöker tjata till mig är att få ta familjebilder varje jul. Min man är, som ni vet, inte särskilt intresserad av att vara med på bild och hatar att ställa upp att fotograferas om det blir tillgjort och framtvingat. Men, en gång om året lyckas jag få med honom och det är jag så himla glad för.

familjebild

Att få hela familjen på en och samma bild är så kul att ha, men inte alltid lätt! 😉

familjen_kärlek

Mina föräldrar är fortfarande här så nu ska vi umgås med dom innan dom ska åka hem till Sverige igen. Så lite senare ska ni få se bilder från gårdagen när jultomten kom på ännu ett besök.

Kram, kram så länge!

4 reaktioner på “Julens familjebilder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *