Lite morgonprat

Godmorgon,

Idag vaknade jag av att min man tog ut min öronpropp (har öronproppar av fler anledningar, bland annat för att hela familjen snarkar och jag är väldigt känslig för ljud) och viskade i mitt öra: ”Älskling, kan du ta honom idag?”

Min man är världens finaste superpappa som alltid ställer upp och alltid finns där och tar barnen utan att blinka. Jag får alltid sova och jag hinner oftast inte ens reagera innan M flyger upp för att ta hand om sina pojkar. Men idag var han trött och då går jag självklart upp så han får sova lite till.

Jag ska inte klaga för Oskar sov till 06.30 idag och det är ju faktiskt helt okej!

pyjamas_morgon_seriös

Men liiiite trött är jag ändå. Vi satt nämligen uppe lite för länge igår eftersom vi fastnade för en ny serie – Westworld. Grymt bra serie och har 9,2 på Imdb för er som intresserar er för sånt. 😉

Idag är våran sista lediga dag tillsammans hela familjen innan vi måste börja jobba igen. Min nästa arbetsperiod är fantastiskt fin och jag kommer att spendera nästan hela perioden på Las Palmas. Vilken lyx! Jag kan verkligen behöva lite sol och värme i allt detta dystra vintermörker.

Vad vi hittar på idag återstår att se, men jag tror inte vi gör något väldigt avancerat, utan gör det barnen har lust med. Tittar in här lite senare, som vanligt, och berättar om dagen. Jag kommer förmodligen också köra igång en liten tävling här på bloggen där ni kan vinna mina fina ansiktsoljor som jag inte fått användning för nu när jag börjat på min Isotretinoinkur. Fick tips av en av er läsare, så ni som är intresserade kan ju kika in här framöver så har ni chans att få en olja eller två.

Kram på er så länge!

 

4 reaktioner på “Lite morgonprat”

 • Nathalia skriver:

  Åh vilken härlig dag ni haft.
  I dag var min svägerska här med alla sina barn fyra st.
  Det piggar alltid upp att få gosa med dom två minsta.
  Kul att du tyckte om mitt förslag att Lotta ut,dina oljer krämer.
  Jag ska ta chansen att vinna.
  Trevlig jobbresa i morgon,ta hand om dig
  Kram kram.

 • Magdalena skriver:

  Vad skönt att se att man inte ensam som har upptäckt hur bra det är med öronproppar när man sover. Öronproppar är verkligen kanon. Sover själv också alltid med öronproppar. Så skönt att plugga in dem när man går och lägger sig och verkligen stänga ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare när jag slipper bli störd och somnar dessutom på direkten. Alla borde verkligen testa att sova med öronproppar. Ibland får jag dock ont i öronen av att sova med öronproppar. Har du något bra tips på sköna öronproppar som fungerar att sova med?

  • oslofru skriver:

   Hihi kul att du gillar öronproppar så mycket. 🙂 Jag köper mina på apoteket, dom funkar helt okej för mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *