Våffelonsdag

Eftersom vi var samlade hela familjen idag så ville vi spendera dagen hemma och göra allt som barnen hade lust med. Vi har lekt en massor, målat, läst böcker och sen kan ni ju gissa vad barnen hade lust att äta till lunch.

våfflor

Eftersom det blev pannkakor igår så önskade pojkarna sig våfflor idag. Självklart serverades dom med grädde och sylt och smakade himmelskt gott!

våfflor

Nu har vi precis badat allihopa och satt på oss pyjamaser och ska strax gå upp och läsa saga för barnen och se på stjärnhimmeln som lyser upp i taket på Filips rum. Sen är det läggdags för dom små och jag och M ska se vidare på Westworld. Jag älskar verkligen när man hittat en serie som är så bra att man knappt kan bärga sig att få se nästa avsnitt.

Vi har i alla fall haft en otroligt fin dag tillsammans och det känns lite tufft att se min färdigpackade väska stå i hallen och väntar på att få åka iväg på en 5dagars jobbresa imorgon..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *