Feeling fresch

Nu känner jag mig äntligen fräsch igen från utsidan och ända in i själen. Tänk att så lite kan göra så mycket.

naglar

En tur till gymmet för att svettas lite grann, snabb dusch, sen iväg för en härlig helkroppsmassage, snabb lunch och sen iväg och fixa naglarna. Allt för mitt eget välmående, lite egotid, gud så skönt.

fransk_manikyr

Nu är jag klar för att återgå till arbetet igen.

Ska jobba lite grann och sen ska jag hämta upp pojkarna på förskolan. Jag tänkte att vi skulle laga soppa idag tills M kommer hem, han har nämligen fått en bakterieinfektion i halsen och har jätteont. Stackarn. Så varm och go soppa får det bli till middag idag.

Hörs lite senare igen, nu ska jag låta kreativiteten flöda! 😉

5 reaktioner på “Feeling fresch”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *