Ge mig mer tid

Godmorgon,

Det känns som att jag har alldeles för mycket att göra för att hinna med allt som jag skulle vilja få gjort på dagarna. Om ändå ett dygn kunde ha fler timmar..

När jag får för mycket att göra så stoppar hjärnan upp och jag får svårt att prioritera vad som är viktigast av allt som jag måste få gjort. Jag vet att jag måste svara på mail och jobba med bloggen, men av någon anledning så kan jag inte sitta still och fokusera utan börjar tänka på alla andra saker som jag måste göra och så ställer jag mig upp och börjar med något annat.

blogg

Jag vet inte om det beror på medicinen jag tar eller vad det är, men tankarna är svåra att stoppa och jag har väldigt svårt att tänka kreativt så som jag alltid lyckats göra tidigare. Att blogga, ja, vad ska jag egentligen blogga om? Jag älskar bloggen och att dokumentera mina dagar och jag är så glad och tacksam för er alla som läser, men just nu står det helt still. Men eftersom detta är mitt jobb och jag har krav på mig så kommer jag såklart att uppdatera som vanligt, men inläggen som jag i vanliga fall skriver på ca 40 minuter kan ta upp mot flera timmar.

Jag ska försöka att ta mig igenom den här lilla svackan som förmodligen beror på lite sömn, ny medicin och den mörka vintertiden.

Det bästa jag vet att jag kan göra när jag mår så här är att inte försöka stressa och få gjort allt som jag måste, utan istället ta vara på mig själv. Så efter att jag lämnat barnen på förskolan så ska jag åka och träna och sen få massage, sen ska jag fixa mina naglar och efter det ska jag hem. När man tar hand om sig själv och känner sig fräsch, fin och hälsosam så brukar det mesta kännas betydligt mycket bättre. Hälsan först, allt annat får lösa sig sen.

Nu längtar jag till våren och dom ljusare tiderna, allt blir så himla mycket bättre då..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *