Trevligt oplanerat besök

Denna dagen har gått i ett efter att jag vaknade. Jag har känt mig lite konstig eftersom jag var vaken på natten och sov på dagen, men eftersom jag inte gjort något speciellt idag så har det gått helt okej.

Imorgon får vi trevligt besök av min mans mamma som ska stanna över helgen. Jag får träffa henne imorgon en stund, men sen ska jag jobba från lördag-söndag, men det passar ju rätt så bra eftersom min man då får hjälp med pojkarna + får lite egentid med sin mamma.

heaven_23_farmor

Nästa helg kommer hon sen tillbaka för att vara själv med pojkarna. M ska iväg på jobbresa till Costa Rica, Colombia och Equador i 8 dagar och jag ska också iväg på jobbresa i 5 dagar. Som tur är så har vi världens bästa mor- och farföräldrar till barnen som ställer upp när vi behöver dom. Så min mans mamma kommer första 3 dagarna som jag är borta och blir själv med barnen här hemma hos oss och sen kommer min pappa och tar över dom sista dagarna. Tack och lov för våra fina föräldrar, vi hade aldrig fått ihop det utan deras hjälp. <3

Oskar sov rätt så länge på dagen idag, så vi får se när vi får lagt honom ikväll. Dåren, varför sover han på dagen men inte på natten? Kanske vi ska börja dra ner på middagslurarna för att få nätterna att bli bättre? Hmm, det är så svårt det här med barn och sömn, vad som fungerar och inte fungerar..

Om jag minns rätt så hade Filip en sån här jobbig period när han var ca 1,5 år då han inte sov på nätterna. Så vem vet, det kanske bara är en fas som går över med tiden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *