Piiiizzaaa!

Jag hämtade upp barnen lite tidigare från förskolan idag så att jag fick spendera lite extra tid med dom innan jag ska åka och jobba imorgon igen. Dom var hungriga båda två och när jag frågade vad dom ville ha så skrek Filip ”Piiiizzaaaa!”

filip_pizza

Barnens farmor kommer hit lite senare ikväll så då ska vi äta middag tillsammans, men jag är inte säker på att barnen är vakna då, så därför fick dom äta vad dom ville nu istället.

oskar_pizza

Barnen är mätta och belåtna och nu har dom hoppat på elbilen och kör runt här i vardagsrummet så det ger mig lite tid till att plocka undan och göra det fint till M och hans mamma kommer. Jag måste få packat väskan och förberett mig för morgondagen också då jag ska jobba igen.

Hoppas ni får en fin start på helgen, massor med kramar till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *