Är Mr Right verkligen Rätt ?

Gomorgon alla goa och glada!

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Jag får väldigt ofta frågor om hur jag och min man får det att fungera med varsitt heltidsjobb och två barn. Vardagen må vara stressig, men så länge grunden i förhållandet är stabilt så klarar man det mesta!

Jag och min man har snart varit tillsammans i fem år och som ni vet så gick allting väldigt fort för oss när det kommer till allt egentligen. Men vi visste från första stund vi såg varandra att vi var en match. Så vi gick all in och förlovade oss, gifte oss, skaffade två barn, byggde hus och skaffade oss ett liv tillsammans. Vi växte i relationen och gick från att vara två partyprissar till att bli två ansvarsfulla vuxna föräldrar.

Jag ser allt för många där ute som är i ett förhållande som är osunt där man klart och tydligt kan se att personerna i fråga inte är menade för varandra. Det är fler och fler som skiljer sig, fler och fler som är otrogna mot varandra och ännu fler som lever i ett förhållande där man inte göra saker tillsammans, utan lever två skilda liv under samma tak..

Men hur vet man egentligen att ens partner är rätt för en?

Enligt mig så kan man lätt lista ut om man är i en långvarig relation eller inte och här kommer mina guidelines för om du och din partner är rätt för varandra:

* ATTRAKTION

Attraheras du av din partner. Det måste finnas en obeskrivlig dragningskraft emellan er. Utan attraktion har man ingenting. Se det som två magneter som dras till varandra och om man försöker att dra isär dom så gör dom allt för att sitta ihop igen.

* INTRESSEN –

Du sätter din partners intressen före dina egna. Det kommer naturligt för dig att alltid se till att din partner har det bra för om hen har det bra så har du också det.

* FÖRHÅLLANDE –

Du vill inget hellre än att vara hos din partner när du har möjlighet. Den lediga tiden du har vill du helst av allt spendera med din partner.

* TILLSAMMANS –

När ni är lediga så gör ni saker tillsammans. När man är i en seriös och långvarit relation så är det viktigt att man skaffar sig gemensamma vänner och intressen. Man är inte längre en självständig, ensam individ längre, utan man är två. Visst kan man ha egna intressen och göra saker på egen hand lite då och då, men det är också viktigt att man lär sig att göra saker tillsammans om relationen ska fungera i längden och man ska se till att man inte växer isär.

* STÖD –

Du stöttar din partner i vått och torrt. Oavsett om du möjligen anser att det din partner önskar inte är helt rätt, men vet att hen behöver detta för att må bra. Finns där, stötta och hjälp till, gör vad du kan för att din partner ska nå sina mål i livet.

* HUMOR – 

humorDet är jätteviktigt att humorn klaffar och att man skrattar åt samma saker. Detta märker man väldigt tidigt när man börjar dejta någon om man skrattar åt samma saker, eller om man tvingar fram ett skratt för att få den andra att må bra.

* ÄRLIGHET

Man måste kunna prata om allt i ett förhållande och vara ärliga mot varandra. Kan man inte lita på varandra så kan man inte vara i ett förhållande. Kom ihåg, oavsett hur jobbigt det mår vara så varar alltid ärlighet längst!

* TROFAST – 

Det viktigaste i hela förhållandet. Man måste vara trofast och visa att man bara har ögon för varandra. Att ens tänka tanken om en annan person innebär ofta att den partnern man är med inte är rätt partner för livet.

* PAPPA – 

pappa_kärlekDet sägs ju att man gifter sig med sin pappa. Det viktigaste för mig är att partnern som jag väljer att spendera resten av mitt liv med är den bästa möjliga förebilden och föräldern till mina barn. Har du hittat en person som gör allt för dig och dina barn så har du hittat en man för livet.

* KÄRLEK – 

oslofru-220

Ja, det viktigaste av allt. Är du kär? Det som många säger ”Kärleken dör ut med åren” är fel. Är din partner rätt så är du kär livet ut. Kärleken ska inte dö, den växer sig bara starkare och starkare med åren ni spenderar tillsammans.

Jag vet att min partner är rätt för mig och det har varit en självklarhet sen första gången jag såg honom.

Slösa inte bort tid på någon som inte är rätt för dig. Det är allt för många skilsmässor där ute och det beror ju såklart på att den partnern du tror att du kommer spendera hela livet med är fel för dig. Jag tror att det finns en många personer som kan vara en bra match, men endast en person som är riktig. Så, tänk efter ordentligt innan du bestämmer dig för att spendera tid med fel partner. Det ska kännas helt rätt och det ska inte finnas några tvivel i världen på att din partner inte skulle vara den rätta för dig.

Vad jag har förstått det som så finns det väldigt många där ute som är osäkra på sina partners och som har fastnat i onda rutiner och förhållanden som man inte mår bra i. Slösa inte mer tid på fel person. Livet är för kort för att slösa bort på någon som inte är värd dig. Du kommer att hitta den rätta för dig om du bara är öppen och tillåter dig själv att falla pladask för en person som är dig värdig.

Det finns en Mr Right för alla, det gäller bara att hitta rätt! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *