Lite serietips

Godkväll,

Vi kom precis fram till hotellet i Bergen och jag är så trött och sliten att jag inte orkar göra någonting idag. Jag slängde av mig min uniform och hoppade i en pyjamas och hoppade i sängen. Det är dock lite väl tidigt för att gå och lägga sig så fram tills klockan blir lite mer så tänkte jag fördriva tiden med att se på serie från Netflix.

Det finns så sjukt många bra serier att välja mellan och här kommer lite serietips till er:

serietips

Narcos, Homeland och House of Cards är dom serierna som jag tyckt varit bäst hittills och håller tummarna att det kommer fler säsonger. Men tills dess så får jag zappa runt och se om jag hittar något nytt att se på.

Känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen somna innan jag hinner se färdigt på ett avsnitt. Ibland är dessa jobbresor rätt så bra eftersom jag får möjligheten att verkligen sova ut, utan att bli väckt av mina barn. Stackars min man däremot får aldrig vila eller sova ut ordentligt.. Vi får hålla tummarna att det vänder snart och att barnen börjar sova bättre.

Jag önskar er alla en mysig lördagskväll så hörs vi imorgon igen. Kram S

4 reaktioner på “Lite serietips”

 • M skriver:

  Så var det för mig i många många år. Sambon sov för han jobbade dag. Jag jobbade nån timme kväll. Så jag var uppe med barn. Hemskt. Det blev bättre men jag blev sjuk till slut av det.
  Håller tummarna ni får sova.
  Serietips: Designated survivor. Väldigt bra!!!! Om en man som plötsligt blir president i USA. Kram

 • Celine skriver:

  Åh vilka bra serier. Jag har sett klart hela Narcos, Homeland, Orange is the new black och jag är halvvägs på Orphan Black. Jag väntar på nästa säsong av OITNB, jag längtar så.
  Men har du sett Breaking Bad, Last Kingdom eller Stranger Things? Alla tre otroligt bra!
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *