Vi börjar nedräkningen

Godmorgon,

Ja nu har det äntligen blivit dags att börja räkna ner dagarna tills vi ska på kryssningsresa i Karibien. Tiden har gått så otroligt fort och nu är det bara en månad kvar tills vi ska åka!

Det blir väldigt spännande att se hur pojkarna kommer tycka om båtlivet.

Monaco_Monte_Carlo

Bland dom lite mindre båtarna i Monaco. Alla typer av båtar har alltid fascinerat mig.

Nu är kryssningen visserligen en gigant-stor båt, så det går väl inte direkt att jämföra med små motorbåtar. Vi har bara varit ute med båt en gång när vi åkte med mormor och morfars motorbåt när Filip var ca 1år och Oskar fortfarande låg i magen.

Men allt som har med vatten och motorer att göra diggar barnen, så jag tror nog att denna kommande semester kommer att gå hem hos dom små. Ååååh så underbart det ska bli! Att få två veckor tillsammans med familjen och se massa nya platser i världen, ja, ni kan ju gissa om vi längtar? 😉

2 reaktioner på “Vi börjar nedräkningen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *