Grått hår!?

Godmorgon,

Eller, god morgon vet jag inte om detta är för OMG!! Jag har fått ett grått hårstrå!! Jag kan inte förstå varför jag redan har fått ett grått hårstrå på mitt lilla fina huvud. Har jag blivit gammal eller har jag blivit gråhårig på grund av all stress? Nä hörni, jag har ingen aning om varför det har kommit fram ett sånt där skinande grått hårstrå mitt på huvudet på mig, men en sak är väldigt säker och det är att det lilla håret inte fick sitta kvar så väldigt länge! Jag hoppas att det bara var ett hårstrå som ploppat upp och att det inte kommer fler.. hår

Jag har alltid varit väldigt mån om mitt långa hår, men på senaste tiden har jag faktiskt varit lite sugen på en förändring. Det skulle vara kul att klippa av håret till axlarna, men jag måste bara övertala min man först som tycker att jag är så fin i mitt långe svall. Grått och kort, hade inte det varit fint?

Jaja, jag stressar inte över det allt för mycket för som med så mycket annat så kan man ju alltid förändra och förbättra sitt utseende om man så skulle önska. 🙂

Idag har jag en relativt kort arbetsdag och ska hem till mina pojkar igen i eftermiddag.  Visst är det skönt att bo på hotell och få sova en hel natt, men jag trivs allra bäst hemma med familjen, oavsett om jag måste vara vaken på nätterna eller inte. Borta bra, men hemma bäst stämmer alla dagar i veckan!

4 reaktioner på “Grått hår!?”

  • Karin B skriver:

    Du är verkligen fin i ditt långa hår! Jag kan förstå om du vill ha en förändring om du har haft långt hår en lång tid, men då tycker jag inte att du ska ha kortare hår än axellångt.

  • Fanny S skriver:

    Jag är lika gammal som dig och hittade också ett grått hår häromdagen! Jag ba whaaaat! Haha! Ryckte av der och tänkte att om det blir fler så kommer jag börja färga håret (som jag inte gjort sedan jag var 18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *