Växa upp tillsammans

Gud så skönt det var att få komma hem igen till mina små goingar och min älskade man. 1481786368-13283-2

Det är så kul att se hur olika Filip och Oskar är just nu. Jag antar att det är för att dom är i två helt olika åldrar och är två helt olika individer. Filip har blivit mer avslappnad, förstående och lugn, medan Oskar är en riktig dåre som ska klättra, utforska och snacka om allt. Det är superkul att följa med på deras utveckling och se hur dom växer upp tillsammans och jag är så glad över att dom har varandra. Visst har det varit tufft till tider med två små i relativt tät ålder, men jag är så glad över att veta att dom aldrig kommer att känna sig ensamma eftersom dom alltid kommer att växa upp tillsammans.

Nu ska vi äta middag, gokväll allesamman!

1 reaktion på “Växa upp tillsammans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *