Bedårande

Godmorgon,

Igår kom jag hem relativt sent så jag orkade inte ta upp datorn utan ville bara spendera dom få minutrarna jag hade med min man innan det var läggdags.

Idag skulle jag egentligen med barnen till helsestasjon som det heter här i Norge. Är lite osäker på vad man kallar det i Sverige, men det är dit man tar barnen på rutinkontroller efter att dom fötts. Barnvårdcentralen kanske det heter? I alla fall, dit skulle jag med båda pojkarna idag men så vaknade Oskar idag med skyhög feber.

05.00 gallskrek han och var skållhet och genomblöt av svett. Det gick nästan inte att få lugnat honom eftersom febern var så hög, men jag lyckades få i honom lite medicin och så tog jag av honom alla hans kläder, la jag han jämte mig i sängen och klappade på honom. Till slut lugnade han sig och när medicinen hjälpte så gick febern ner lite grann.

Han ville inte somna om så vi gick in på badet så att han skulle få skölja av sig och känna sig lite ren och go igen.

oskar_badar

Jag satte mig jämte och såg på min son. Han är så bedårande söt och alldeles perfekt i mina ögon. Jag skulle kunna sitta och bara se på honom i timmar..

Just nu för tillfället så är vi nere i vardagsrummet, Oskar ser på Babblarna och jag bloggar. Resten av huset sover och det får dom göra tills dom vaknar, sen blir det förmodligen förskola på Filip och jobb på M så att jag kan vara själv här hemma och ta hand om minstingen.

Vi får hoppas att vi kan boka om tiden hos helsestasjon för jag hade sett fram emot att få ta dit barnen för att kontrollera och se så att allting är tipptopp.

Nu ska jag se om det är någon frukost som frestar och om mitt kaffe är klart.

Kram, kram er så länge!

4 reaktioner på “Bedårande”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *