Budapest – en fin resa

Nu när det börjar närma sig våran nästa familjesemester så börjar jag tänka tillbaka på hur det var dom senaste gångerna vi har varit ute och rest tillsammans hela familjen. En resa som ploppade upp i mitt huvud var när vi var i Budapest i våras.

Budapest

En sak som jag faktiskt är väldigt bra på är att minnas dom bra stunderna och har endast sparat på dom fina minnena. Dom lite sämre och jobbiga stunderna, så som gnälliga barn eller långa väntetider är sånt som försvinner efter en stund, men som nu dyker upp när man ser tillbaka i bloggen och läser om allt. Visst var den största delen av semestern toppen, men Filip var lite krävande till tider kan man ju lugnt påstå. Men det är väl tur att hjärnan väljer ut och sorterar det som är värt att spara på, eller hur? 😉

Vi hade i alla fall en otroligt fin resa till Budapest och vi fick se massor med vackra platser..

budapest_familj

..och gick på spa och badade i Thermalbad..

bad_spa

..och åt på väldigt bra och trevliga restauranger…

mat_budapest

..och gick på marknader och strosade runt i staden.

budapest

Det som är kul med Budapest är ju att det är så billigt och att man har råd att äta ute till frukost, lunch och middag i en hel vecka utan några som helst problem eller ångest över vad som sker med plånboken.

budapest

När vi var där, i Mars förra året, så var det rätt så grått väder, vilket var lite sisådär. Om vi skulle åka dit igen så skulle jag nog vilja uppleva staden antingen på vintern med alla julmarknader, eller på sommaren när staden blomstrar.

Det är så kul att resa och jag är så glad att vi har möjlighet att göra det och får chans att se olika platser och även visa våra barn hur vacker världen är.

3 reaktioner på “Budapest – en fin resa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *