Sockerdetox !

Godmorgon,

Nu är jag i Finland och har haft en väldigt kort natt här med minimal vila, så jag är rätt så trött vill jag lova. Men jag ska inte klaga för jag slutar tidigt idag och får komma hem till pojkarna och kan spendera hela dagen med dom idag.

På tal om något helt annat så har jag kommit in i en alldeles för onyttig vardag med för mycket socker och onyttig mat. Jag har ofta ont i huvudet och känner mig trött, hängig och lite pluffsig. Nu menar jag verkligen inte att jag är tjock på något vis, men jag känner mig ofräsch även fast jag har duschat om ni förstår vad jag menar. Man blir vad man äter och den senaste tiden har jag stoppat i mig alldeles för dålig mat och onyttigheter, så nu är det dags för en förändring.

Jag är en antingen-eller människa. Jag kan liksom inte bara ta 1 chokladbit, eller en handfull med chips, utan jag äter tills skålen är tom eller varenda chokladbit i asken är uppäten. Så om jag ska kunna leva hälsosamt så måste jag säga Nej till onyttigheter helt och hållet.

sockerdetox

Jag tänkte att jag skulle hålla mig borta från socker i alla former och chips fram tills vi ska åka på resa i februari. Det är inte allt för länge, men ändå tillräckligt för att jag ska må bättre och känna mig fräsch igen.

Så, från och med nu kör vi en sockerdetox så får vi se om det påverkar mig positivt och att tröttheten och huvudverken försvinner.

6 reaktioner på “Sockerdetox !”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *