70% rea + 10% extra

Det är farligt att vara hemma med min lilla sjukling för när han låg och sov middag så lyckades jag shoppa loss på Boohoo. Dom har så sjukt mycket fint och nu har dom dessutom 70% rea på hela hemsidan + 10% extra! Alltså, seriöst, det blir ju nästan gratis!! 😀

bohoo

Hittills har jag klickat hem det på bilden nedan, men  tänkte kolla lite till innan jag checkar ut. Dom har så otroligt mycket fint så det tar tid att kolla igenom allt och jag har så svårt för att bestämma mig när det finns så mycket att välja mellan. Vi ska ju snart åka på kryssning så då har jag lust att köpa lite fina sommarplagg också.

mode

Klänning – LÄNK,  Tshirt – LÄNK, Jeans – LÄNKThigh-Highs – LÄNK,  

Skinnjacka – LÄNK, Sammetklänning – LÄNK

Oskar verkar må lite bättre nu så det verkar som att medicinen hjälpte honom rätt så fort. Men vi ska ändå ta det lugnt dom kommande dagarna så att han inte överanstränger sig och blir dålig igen.

Nu ska jag shoppa vidare så tittar jag in här sen igen. Kram på er!

Inlägget innehåller Adlinks

2 reaktioner på “70% rea + 10% extra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *