Sista kvällen ihop

Godkväll,

Här hemma har det gått i ett sen pojkarna kom hem!

pappaIdag är det faktiskt sista dagen som jag har min man hemma innan han ska iväg på en jobbresa och blir borta till nästa lördag!! Han ska till Costa Rica, Colombia och Ecuador. Det blir svinkul för honom, men hur jag ska klara mig utan min älskade man så länge vet jag faktiskt inte. Vi får helt enkelt ta en dag i taget så ska det nog gå fint.

familj

Vi har haft en riktigt mysig eftermiddag och kväll med massa lek och bus där M har fått vara lite extra nära pojkarna. Det är aldrig lätt att vara ifrån barnen och nu är det rätt så länge han ska vara borta så jag förstår att han har lite resfeber inför att åka imorgon..

bus

Just nu är pojkarna uppe och nattas och jag bloggar och ska sen fixa iordning lite kvällsmys – läs popcorn och grönsaksstavar med dipp och så ska jag och M se på film och mysa.

Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon igen!

9 reaktioner på “Sista kvällen ihop”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *