Ensam med dom små

Idag är första dagen då jag är ensam hemma med dom små. Filip fick vara på förskolan under dagen så att jag kunde rå om minsteman som varit sjuk. Han har blivit betydligt mycket bättre, men även fast han uppfattas som frisk så skulle jag vilja ta det väldigt lugnt med honom så att han inte blir dålig igen.

Vi hämtade Filip relativt tidigt och gick hem och lagade middag. Vi åt Pasta Carbonara och sen lekte pojkarna medan jag plockade undan.

Ungefär en timma innan läggdags så ville Filip se på film, så då hoppade vi upp i soffan och satte på Nicke Nyfiken på tvn. Båda pojkarna gosade upp i mitt knä och jag fällde en tår av glädje. Tänk att dessa små goingar är mina barn. Så underbara, goa, fantastiska, kärleksfulla och alldeles bedårande guldklimpar. Så lyckligt lottad jag är som är mamma till dessa två.

tvåbarnsmamma

Jag saknar min man otroligt mycket redan, men samtidigt så känns det fint att få spendera lite egentid med barnen. Oskar har precis lagt sig, men Filip ska få sitta uppe med mig en stund till. Vi ska äta lite kvällsmat och sen lägger jag mig förmodligen samtidigt som honom eftersom jag lovat att han ska få sova i min säng i natt. Myspys <3

6 reaktioner på “Ensam med dom små”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *