Våran dag från mobilen

Eftersom min man har snott med sig våran systemkamera till Costa Rica så får jag helt enkelt göra vad jag kan med mobilen denna veckan och tänkte därför att det kunde vara lägligt att göra ett blogginlägg där jag visar er hur våran dag har varit från mobilen!

Vi vaknade och gick ner till köket för att äta frukost och gjorde oss klara för dagen och sen ville Filip pussla lite grann så då gjorde vi det för en stund.

pussel

Sen klädde vi på oss ordentligt med kläder och gick ut för att gå en promenad. Jag tänkte först att vi skulle åka pulka, men båda pojkarna verkade så trötta så jag satte dom i vagnen och precis som jag trodde så somnade dom med en gång vi kom ut.

sova_middag

När vi kom in igen så lagade vi en tidig middag och åt pasta med ost- och skinksås. Yes, vi älskar pasta i våran familj! Efter vi hade ätit upp så ringde M ifrån San Jose där dom är nu. Vi facetimeade en stund och trots att han inte har varit borta mer än ett dygn så kände jag att jag saknade honom så innerligt när jag såg honom.

facetime

När vi hade pratat klart med pappa så åkte vi till butiken och handlade. Filip skulle få köpa lördagsgodis och tyckte därför att det var jättekul att gå runt och handla med sin egna lilla kundvagn.

handla

När vi kom hem igen så stod pojkarna med mig i köket medan jag plockade upp det vi handlat och ställde in i kylen.

syskon

Trots att vi nästan inte gjort någonting idag så har ändå timmarna rusat förbi och efter lite lek och bus på eftermiddagen så upptäckte vi att solen började gå ner. Filip kollade ut genom fönstret och sa: ”Mamma, nu är det snart mörkt ute!”

solnedgång

Om ni undrar vad det bubbliga på marken är för något så är det vinterskyddet till poolen som ser ut så. Inte så vackert kanske, men det fyller sin funktion!

Nu är det inte länge kvar tills det är läggdags för dom små och jag hoppas att dom sover hela natten i natt så att vi får vakna pigga och utvilade imorgon då deras farmor kommer på besök.

Eftersom Filip sov middag idag så har jag sagt att han kan få sitta uppe en stund med mig ikväll och ha myskväll. Han älskar det för då får han vara vaken efter att Oskar har lagt sig. Det är ju lite extra kul också eftersom vi ställer fram massa godsaker och ser på film med. Älskar sånna här dagar då man inte gör något speciellt, men som ändå blir väldigt speciella om ni förstår vad jag menar.

Jag hoppas att ni är okej med mina halvkassa bilder denna dagen, men det beror som sagt på att M har tagit med sig kameran på sin resa. Blir däremot riktigt kul att få se alla bilder han har tagit där borta och om ni vill så kan jag säkert publicera några av dom på bloggen sen.

Nu ska jag återgå till att umgås med barnen. Godkväll, vi hörs imorgon bitti igen, kramar från mig och mina små 🙂

5 reaktioner på “Våran dag från mobilen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *