Detta visste ni inte om mig

Godmorgon,

Idag tänkte jag att det kunde vara lite kul att berätta lite random saker som ni kanske inte visste om mig.

*Jag gick upp 20kg under båda mina graviditeter

gravid

*Jag gick ner 20kg ca 2veckor efter båda graviditeterna, men trots att jag förlorade vikten har jag komplex över magen och har helst baddräkt på mig istället för bikini 

*Jag skulle kunna tänka mig att flytta till ett varmare land

*I mina tidiga 20år drack jag väldigt mycket och festade flera gånger i vekan, men sen snart 4 år tillbaka så har jag knappt rört en droppe alkohol

alkohol_och_graviditet

Under denna tiden drev jag även mitt eget eventföretag vilket resulterade i ännu mer festande på grund av att det var viktigt att nätverka med nattklubbsägare.

*När jag var tonåring så ville jag ha små fötter så jag tryckte i mina strl39 fötter i strl36 skor, allt för att det skulle se ut som jag hade små fina fötter

*Jag gillar inte när det är tyst

*Jag tycker att mina barns fötter är otroligt goa

bebisfotter

*När jag var liten gick jag i konståkning och åkte runt i hela Sverige och tävlade

*Jag gick på privatskola fram till gymnasiet

*Jag är väldigt mörkrädd och har stark tro på att det finns ”spöken”

*Jag har opererats och legat under narkos 7 gånger

operation

En av gångerna jag opererades var en månad efter Oskars förlossning då jag fick åka in akut med ambulans och operera ut en bit av moderkakan som dom missat att ta bort. Oskar fick komma till mig efter operationen eftersom jag ammade.

*Min favoritfärg är rosa, men trots det så äger jag nästan ingenting som är rosa

*Jag blev förälskad i min man från första sekund jag såg honom

min_man

*Jag är fortfarande lika förälskad, om inte mer,  i min man nu som i början när jag var nyförälskad

*Jag får lätt dödsångest och panikattacker på vinterhalvåret

*Vi har lust att bygga ett nytt hus eftersom vi tycker att det vi byggde nu blev för stort

terass

Man säger ju ”tredje huset gillt”. Huset vi byggde och bor i nu är på ca 200kvadratmeter vilket är lite för stort då vi knappt använder halva huset. Nästa hus önskar vi att bygga på ett plan. Mycket kommer att förändras vid ett eventuellt nytt husbygge, men pool är fortfarande ett måste! 😉

*Jag vill klippa av mitt hår kort, men vågar inte

*Jag har målat alla tavlor som vi har uppsatta i vårt hus

konst

*Även fast jag har allt jag någonsin önskat mig så känner jag mig ändå inte helt nöjd

*Jag har 5 tatueringar och jag ångrar 4 av dom

*Efter min andra förlossning så förlorade jag så mycket blod att jag var tvungen att få en blodtransfusion vilket jag tycker är väldigt obehagligt och något som jag fortfarande kan må dåligt av när jag tänker på det

blodtransfusion

*Jag är inte alls bra på att laga mat

*Jag har startat och drivit ett eget företag

*Jag köpte min första lägenhet tillsammans med min bror som vi tjänade näst intill 1miljon på när vi sålde

lägenhet_oslo_pris

Min första lägenhet som jag köpte när jag var 22 år – en väldigt bra investering

*Jag måste fixa naglarna och tycker det är extremt viktigt att ha fina händer

ombre_akryl_naglar

*Jag vill ha en Rolexklocka

*Materiella ting gör mig glad

*Jag tror att meningen med livet är att få barn. Mina barn har gett mig en obeskrivlig kärlek som är utom all kontroll. Jag älskar dom mer än livet självt.

mamma

*Jag vill prova botox

*Jag är rädd för att dö och skulle önska att jag kunde leva här och nu i all evighet

Ja, det var lite om mig som ni kanske inte visste om. Nu ska jag äta frukost med pojkarna och sen ska jag försöka röja upp här hemma till min svärmor kommer hit. Det ska bli underbart att ha henne här så jag får lite hjälp med pojkarna och någon att hänga med ikväll när dom lagt sig. Imorgon åker jag på jobbresa så då är det hon som kommer att vara här och ta hand om barnen fram till onsdag då min pappa kommer att ta över. Det blir lite smånervöst att lämna över ansvaret, men samtidigt tror jag bara att det blir kul och nyttigt för barnen att knyta ett närmare band med sin farmor. <3

5 reaktioner på “Detta visste ni inte om mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *