Pusselkungen

Helt seriöst, det här säger jag inte bara för att Filip är min son, för självklart tycker alla mammor att ens barn är som smartaste och sötaste i världen. Men, detta säger jag för att det är sant – Min son är en riktig pusselkung!mamma_pussel_filip

Han har något väldigt speciellt sinne för att lägga pussel. Ett 36bitars lägger han på någon minut och det går fortare än om jag skulle försöka lägga det själv! Igår gav jag honom ett 99bitars pussel bara för att se om han skulle klara av att lägga ihop några bitar och till min stora förvåning så lyckades han lägga hela pusslet alldeles själv. Wow säger jag bara, jag är så imponerad och stolt!

filip

Nu är barnens farmor här och solen gick nere för en stund sen så det är alldeles kolsvart ute. Vi har ätit middag och nu sitter i i soffan, barnen läser bok med farmor och jag har fått duscha och sitter nu i soffan och bloggar. Det är en stor fördel att vara två vuxna med två barn om man säger så. Att få lugn och ro till att duscha och ta hand om sig själv en liten stund är guld värt!

Imorgon ska vi gå ner och lämna barnen tillsammans och sen ska jag till min hudläkare för att ta blodprover och få nya tabletter utskrivna. Det ska bli kul att se hur det har gått med mina värden och se om vi ska öka dosen eller stå kvar på samma. Ett inlägg om hur jag ser ut nu kommer upp imorgon bitti.

Hoppas ni får en trevlig söndagskväll så hörs vi imorgon igen. Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *