Lite ljus i det mörka

Det känns så konstigt på vintern när solen står så lågt på himmelen. Visst är det ett litet ljus, men samtidigt känns det ändå rätt så mörkt om ni förstår vad jag menar?

pulka_vinter

Dagen har gått så fort och vi har hunnit med en hel del. Vi gick först och lämnade Oskar på dagis och sen fick Filip gå med sin farmor hem igen för att spendera dagen tillsammans med henne. Jag åkte till hudläkaren och fick nya tabletter utskrivet och sen kom jag hem igen till en jättegod färdiglagad soppa till lunch. Nu sover Filip middag och jag har packat väskan och ska alldeles strax åka iväg till jobbet. Det känns lite konstigt på något sätt att säga hejdå till barnen så länge, men jag vet att dom är i goda händer hos sin farmor.

Jag är så tacksam över att vi har så fin familj med föräldrar som ställer upp i vått och torrt. Ibland skulle vi inte klara oss utan den hjälpen vi får, så vi är oerhört tacksamma över all kärlek som våra föräldrar ger till våra barn och att våra barn är bekväma med dom, framför allt. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *