Frågestund – Vad vill ni veta?

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp i Bodø och har hela dagen här och om en stund ska jag möta mina kollegor för att gå och äta lunch på Hurtigruten. Väldigt kul att få se hur den båten ser ut och hur spännande att se hur maten smakar.

Men hörni, vet ni vad jag tänkte kunde vara aktuellt här på bloggen idag? Jo, en frågestund! Jag får ofta frågor bland kommentarerna och ibland hinner jag inte alltid med att svara, så nu får ni passa på att fråga mig allt ni funderar över så ska jag svara så gott jag kan.

more_issues_than_vogue

Ni kan ställa era frågor under hela denna dagen så ska jag se till att svara på allt ni undrar över tills imorgon. 🙂

Puss och kram på er!

14 reaktioner på “Frågestund – Vad vill ni veta?”

 • Petra skriver:

  Hej! Jag älskar din blogg! Min fråga är: Tror du att bloggar börjar dö ut eller tror du att det skulle gå att starta en blogg nu och få den stor?

 • Jossan skriver:

  Hur kom ni på namnen på era barn? 🙂 tack för grym blogg!!!

 • Martinas skriver:

  Du skrev för ett tag sen att Filip pratade om spöken. Hur hanterar du det? Min dotter ser spöken nu och jag vet inte vad jag ska säga till henne….

 • carro skriver:

  Jag är väldigt nyfiken på hur pojkarnas rum ser ut,kan du inte vissa lite bilder ?

 • Johan skriver:

  Vad lyssnar du på för slags musik?
  Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

 • Du har en fantastisk blogg. Har inte följt den så länge så är ju nyfiken på massor. Som hur du hamnade i Norge och vad du jobbar med. Men misstänker att de går att läsa sig till. Så mina två frågor är: hur fick du din blogg så stor? Och hur håller du dig i form? Kram

 • Nathalia skriver:

  http://nathalias.blogg.se/nattisnyaliv/?tmp=120676
  Nu gör jag så här med min mina fråger. Eller rättade sagt vill höra din åsikt om detta?
  Och så undrar jag skulle du ha tävlingen om dina krämmer? har inte sett någon.

 • Anonym skriver:

  Vad väger du? Hur lång är du? Vad har du för storlek på kläder och skor?

 • Mamma skriver:

  -Har ni planer om att flytta tillbaka till Sverige? Var skulle ni bosätta er i så fall?
  -Vad är dina framtidsplaner, vill du fortsätta jobba som flygvärdinna?
  -Hur tacklar ni vardagen med lite avlastning?
  -Vill ni ha fler barn?

 • Stinan skriver:

  Vad fick dig att fastna för M? Vad är det som är så speciellt med honom? Tror du att det bara finns en person som är den rätta eller finns det fler?

 • Lotta skriver:

  Hur var det att föda barn på tv?! Berätta gärna om dina förlossningar. Hur skiljde det sig att föda första och andra barnet? Tack för bästa bloggen!! 😀

 • Noelle skriver:

  Hej! Jag har en fråga. Vad äter du under en dag? Kram till dig

 • Marcus skriver:

  Jag undrar om du gör något syndigt? Röker? Snusar? Dricker? Eller något annat som är lite busigt. Hade varit kul att veta om du döljer något för oss läsare eller om du är så fin som du vill framstå.

 • Gina skriver:

  Längtar du hem till Sverige?
  Kommer ni alltid bo i Norge?
  Vad är bra med den platsen du bor på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *