Tjäna pengar på bloggen!

Nu mina vänner ska jag dela med mig av en liten hemlighet när det kommer till hur jag tjänar pengar på bloggen. Jag har fått frågan några gånger om hur man kan göra som bloggare för att få in lite cash för allt sitt slit och nu har jag svaret!

Det finns många sätt att tjäna pengar på bloggen och i dagsläget så finns det fler bloggportaler som betalar lön till sina bloggare. Har du en stor blogg med många besökare så kan du tjäna rätt så bra på det, men om du inte har så många besökare så är det inte säkert att summan här blir så väldigt stor. Men, då finns det ett annat sätt och det är att inspirera sina läsare och samtidigt tjäna en extra slant.

Om du har många besökare så är det samarbetspartners och sponsorer som du kan tjäna mest pengar på, då kontaktar företagen dig och föreslår en ersättning för ett specifikt blogginlägg.

Men, frukta inte! Har du inte så många besökare så kan du ändå lyckas tjäna pengar! Det finns många hemsidor som erbjuder pengar i utbyte mot marknadsföring i våra bloggar oavsett hur många besökare du har och en hemsida som jag tycker är väldigt bra är Blogfame !

Hos Blogfame kan man tjäna pengar per Försäljning när ni tipsar era läsare om tex ett nytt klädesplagg, men ni kan även tjäna pengar per Klick !

Ni kan alltså tjäna pengar varje gång någon klickar på en länk som ni lagt upp på er blogg, hur bra är inte det? 🙂

Dom ni kan samarbeta med är bland annat Nelly, BikBok, Eleven, Boozt, Zalando och många, många fler. Det är olika hur mycket pengar man kan tjäna per klick, men dom flesta erbjuder 1,50kr-2kr. Säg att det är 100personer som klickar på din länk så kan du alltså tjäna 200kr!

1477573600-13283

Titta in själva och bli medlem hos Blogfame HÄR och börja tjäna pengar på din blogg redan idag!

Puss och kram S

Sponsrat inlägg

3 reaktioner på “Tjäna pengar på bloggen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *