Våran första resa

Godmorgon,

Nu har jag och M varit från varandra i en hel vecka och det känns väldigt konstigt eftersom vi aldrig är ifrån varandra så här länge och jag saknar honom något enormt. Igår pratade vi lite grann på Facetime och han har verkligen fått vara med om en otrolig resa och det ska bli underbart att få se honom på lördag igen och få se bilder och höra om allt han har fått vara med om.

På tal om resor så börjar det närma sig semesterdags och våran tur till New York och sen vidare på kryssning i Karibien. Och med tanke på alla resor som snurrar runt i mitt huvud så började jag tänka tillbaka  på alla resor som jag och min man har varit på tillsammans. Som ni vet så har vi varit iväg en del, men en resa som alltid kommer vara väldigt speciell för mig är vår första resa tillsammans. Jag och M hade bara dejtat i ungefär en månad innan vi bestämde oss för att åka till Egypten tillsammans. Vi ville så gärna vara med varandra varje sekund av varje dag, så en resa där vi kunde få spendera ordentlig kvalitetstid i en hel vecka var något som båda två verkligen hade lust med. Så vi bokade resan och drog iväg.

egypten

Det var en vecka fullproppad med ren kärlek och vi fick tid till att verkligen lära känna varandra och insåg här att vi hade funnit den rätta i våra liv. M var min själsfrände och nu fick jag det bekräftat. En dag när vi var nere på stranden vid havet en eftermiddag så märkte jag på honom att han var lite nervös. Han kunde inte helt fokusera eller prata och snart skulle jag få veta varför. Detta ögonblicket var så fint och jag glömmer det aldrig. Till slut kom det fram vad han ville säga till mig.. ”Susanna, jag älskar dig”

Det var så fint och denna resan tillsammans var starten på vårt liv ihop. <3

2 reaktioner på “Våran första resa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *