Hjärtekrossande

Godmorgon,

Idag vaknade jag av en mindre rolig telefon.. Som ni vet så är min man borta på jobbresa, så nu när jag också har varit borta (sen i måndags) så har först min svärmor varit hemma hos oss och passat på pojkarna och sen bytte hon av med min pappa som har passat på dom sen i onsdags. Det har gått bra, bortsätt från att barnen såklart har saknat mig och M, men dom är samtidigt väldigt trygga i sina mor- och farföräldrar så det har gått bra ändå. Men, idag fick jag en telefon från min pappa som berättade att Filip blivit sjuk. Det hugger i hjärtat på mig att höra att mitt älskade barn inte mår bra och att jag är så långt bort. Det enda man vill när barnen är sjuka och mår dåligt är ju att få vara hos dom, rå om, passa upp och överösa med trygghet och kärlek.

Jag är en flygtur ifrån dom, men kommer att åka hem så fort jag har möjlighet idag. Det är min sista jobbdag, så jag skulle ändå hem, nu blev det bara en lite tidigare och mer ledsam färd hem till min sjuka lilla son…

syskonkärlek_utsikt

Jag älskar verkligen mitt jobb och jag känner äntligen att jag har funnit ett yrke som passar mig alldeles utmärkt. Den enda nackdelen är bara att jag är borta en hel del från barnen och tillfällen som dessa då barnen frågar efter mig.. När dom undrar var mamma är och jag inte har någon möjlighet att komma hem på stört.. När jag inte finns där när dom behöver mig.. ja, ni kan ju kanske tänka er hur det känns, dagar som dessa är för mig fullkomligt hjärtekrossande… Nu vill jag bara hem <3

2 reaktioner på “Hjärtekrossande”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *