Säkra kort i vår

Ni känner ju mig, är jag hemma och har tid över (som nu när pojkarna sov middag) så lyckas jag alltid klicka hem lite nytt från internet. Det finns så mycket fint ute nu när vårnyheterna börjar komma in och detta var det jag hittade idag:

vårmode_2017

1. – Here ,  2. – Here , 3. – Here , 4. – Here , 5. – Here , 6. – Here , 7. –Here, 8. – Here  <–Adlinks

Några säkra kort i vår är skinnjackan, velour och pastell, maxiklänningar och jumpsuits. Nu längtar jag mer än någonsin efter våren då man slipper dom tjocka, fula vinterjackorna och alla överflödiga accessoarer för att hålla värmen. Som tur är så åker vi på semester om 15 dagar så då kan jag äntligen få klä mig lite lättare igen. Så skönt!

Men hörni, vet ni vad? Nu kommer min man alldeles strax hem efter 8 dagars jobbresa. Guuuuud så fantastiskt det ska bli att se honom igen!

Hoppas ni har en mysig lördag, vi hörs imorgon igen, kramar S

1 reaktion på “Säkra kort i vår”

  • Celine skriver:

    2,5,8 var väldigt snygga!
    Enkel men väldigt fin stil, precis sånt som jag gillar.

    Vad härligt att ni får ses igen.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *