200kr rabatt hos Matkomfort!

Det bästa vi har gjort i matväg är att beställa matlåda från Matkomfort varje vecka. På söndagarna plingar det på dörren och in kommer alla veckans middagar i en fin liten låda. Det är så skönt att slippa tänka på vad man ska äta varje dag, allt man måste handla och hur man ska få tid till att förbereda allt. När man är småbarnsförälder med heltidsjobb så har man en miljard andra saker att tänka på, så att slippa planera veckans middagar hjälper något enormt. Speciellt för mig som inte har så bra fantasi när det kommer till recept och att prova på nya maträtter.

matkomfort

Jag kan prata och gå i god för Matkomfort flera gånger om, men lättast är det ju att förstå om man får prova på deras matlåda själv. Så nu hörni, ska ni få en ”Provapå-Rabattkod” av mig så att ni kan få se vad Matkomforts matlåda har att erbjuda!

Om ni beställer en matlåda hos Matkomfort och skriver i rabattkoden oslofru200 så får ni 200kr i avslag!

(Ni binder er inte till något, utan detta erbjudande är till för att ni ska få prova på deras matlåda 1 gång. Sen om ni väljer att fortsätta med att få hem en leverans varje vecka, varannan vecka, eller en gång i månaden kan ni i så fall välja i efterhand)

Om ni har funderat över att beställa hem en matlåda så tycker jag definitivt att ni ska passa på att prova på nu när ni får lite välkomstrabatt! 😉

Att beställa hem matkasse passar för alla, vare sig du är singel eller har en stor familj. Man kan beställa från 1 person upp till 6 personer och man får alltid mat till 4 middagar. Dom brukar dessutom vara väldigt generösa så vi får alltid mat över när vi beställer matlåda till 4 personer, vilket gör att man kan äta rester i helgerna.

matkomfort_recept

Recepten är enkla att följa, går snabbt att laga, är varierande och resultatet blir alltid lyckat och väldigt gott!

Matkomfort finns i både Stockholm (matkomfort.se) och Oslo (matkomfort.no). Jag, som ni vet, rekommenderar detta koncept på det starkaste!

Så, som sagt, fyll i rabattkoden: oslofru200 när ni beställer en matlåda så får ni 200kr rabatt. Om ni väljer att prova på så hade det varit kul att höra sen vad ni tycker så jag får se om ni blir nöjda med eran leverans. 🙂

Kram, kram S

I samarbete med Matkomfort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *