Dagens måsten

Phu, vilken dag! Det har varit rätt så stressigt att hinna med allting och det känns skönare än någonsin att få slänga sig på soffan nu med mina pojkar på var sin sida av mig.

Filip var glad över att han fick vara med mig idag och att vi bara lämnade lillebror på förskolan. Det var såklart spännande att hoppa i bilen och köra iväg med Nils i högsta hugg. Nils är Filips apa som han har med sig överallt och därför skulle han ju självklart även med oss på äventyr idag.Filip_bil

Vi åkte till Eraze där jag gör laserbehandling på min tatuering. Jag är där ungefär en gång var 5e vecka och nu börjar jag äntligen se tydliga resultat. Tänk så skönt det kommer bli när tatueringen är helt och hållet borta! Det trodde jag inte ens var möjligt om jag ska vara helt ärlig, men nu som delar av tatueringen är puts väck så tor jag faktiskt att det är möjligt att få all bläck borta för alltid. Gud så skönt det ska bli att få en ren och vacker hand utan massa ”smuts” på.

susanna_tatuering

Vi var ju även på helsestasjon/BVC med pojkarna och båda två är friska, krya och växer efter kurvan. Oskar fick vaccin och Filip var hos läkare och allt var tipp-topp!

Det var faktiskt kul att spendera dagen med Filip idag och jag har förklarat för honom så gått det går att mamma och pappa alltid är här för honom, men ibland så måste vi åka och jobba och han måste vara i förskolan, så imorgon ska han få gå dit igen och leka med alla barnen. Han säger att han förstår, så vi får hoppas att morgondagen går bättre då jag faktiskt måste jobba..

Alla måsten för dagen är i alla fall gjorda och nu är vi äntligen hemma igen och ska bara sitta på soffan och slappa lite grann innan det är dags att ta tag i middagslagningen.

Kram, kram S

1 reaktion på “Dagens måsten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *