Min lilla Filip

Godmorgon,

Vilken hemsk natt! Phu. Jag sov i mitt rum med Filip eftersom han ville sova med sin mamma.. Men eftersom jag skulle upp så tidigt idag så var jag livrädd över att mitt alarm skulle väcka honom och sov därför väldigt oroligt. Jag vaknade av mig själv 03.17 och väntade på att klockan skulle bli lite mer så att jag kunde gå upp… 04.40 vaknade jag av mig själv igen och då tänkte jag att det var lika bra att gå upp.. Gissa om jag är trött idag?

Som jag berättat för er så har ju Filip lite seperationsångest för tillfället och det har varit några tuffa dagar då han inte velat gå till förskolan. Jag och min man gör så gott vi kan och självklart är jag hemma med honom när jag har möjlighet, men som idag så måste jag jobba och då är det tyvärr så att vi måste skiljas åt för en stund..

Filip_mamma

Som tur är så kommer jag hem i eftermiddag igen och förmodligen så kommer han att ha det bra på förskolan med dom andra barnen idag. Vi får hålla tummarna att timmarna isär går fint och att han glatt kan berätta för mig hur han haft det under dagen sen när vi träffas igen..

2 reaktioner på “Min lilla Filip”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *