När solen gick ned

Godmorgon,

Idag kom jag hem när solen gick ned och fick tid till att äta middag med barnen, duscha, bada och byta om till pyjamas och leka lite grann innan läggdags.

solnedgång

Idag hade det gått väldigt bra för Filip i förskolan och det hade inte varit några större problem för M att lämna honom. När han hämtade sen på eftermiddagen så var han glad att se honom och när jag kom hem sen så kom han springande till mig som en liten solstråle.

Nu sover pojkarna och jag ska packa väskan för imorgon ska jag sova borta en natt i Bergen. För tillfället känns det rätt så tufft att hinna med allting, men som tur är så kan vi ju räkna ner dagarna nu tills vi ska till Karibien. Gud så skönt det ska bli!

1 reaktion på “När solen gick ned”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *