Underbart med Facetime

När vi kom fram till hotellet förut idag så bytte jag om med en gång och gick upp till gymmet. Jag har känt mig lite nere och frustrerad på senaste tiden utan att jag egentligen vet varför och när jag mår så där konstigt så måste jag få träna. Jag mår bra av träning och speciellt att få springa på löpband så fort jag bara kan. Efteråt känns allting så himla mycket bättre!

Det kändes extra bra när mobilen ringde när jag kom in på mitt hotellrum igen och jag såg att det var mina pojkar som ville prata på Facetime.

facetime

Vilken lycka! Svettig och fortfarande andfådd satte jag mig och pratade med mina älsklingar. Filip pratade på om vad han hade gjort i förskolan och berättade att han och pappa skulle ha mys i soffan när Oskar lagt sig. Oskar pussade och var go och glad som alltid. Det kändes skönt att få se dom och säga godnatt.

Imorgon slutar jag rätt så tidigt så då ska jag skynda mig och åka och hämta upp barnen på förskolan. Det känns underbart att det äntligen är helg snart igen!

Efter att jag duschat så slängde jag mig i sängen och började läsa era kommentarer som ni skrivit i förra inlägget som jag skrev. Det var en sak som jag läste om att vi mammor är alldeles för bra på att klanka ner på andra mammor vilket är otroligt trist. Kan vi inte försöka lära av varandra istället? Kanske inte alla alltid gör rätt, kanske man inte alltid håller med, men vad gör det? Vi måste bli bättre på att lyfta varandra! Vi kvinnor har det tufft som det är och vad vi än gör så är det alltid någon som ska tycka till. Jobbar man inte så är man för lat, jobbar man så vill man inte vara med sina barn, hur man än försöker göra det rätta så är det alltid någon som tycker att man gör fel. Man ska behandla andra så som man önskar att bli behandlad själv, tycker ni inte det?

Oavsett vad så vill jag tacka alla ni som skriver peppande, stöttande och kärleksfulla kommentarer. Det betyder enormt mycket för mig och hjälper mig en massa att lyckas stöta bort alla hatiska kommentarer som jag får. Ni är guld värda allihopa <3

Nu ska jag njuta av min egentid här på hotellet och vila upp mig ordentligt så att jag är fylld av energi till imorgon när jag får komma hem till min familj igen.

Kram till er alla och god kväll 🙂

5 reaktioner på “Underbart med Facetime”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *