Barn på bio

Godmorgon alla goingar!

Igår vid tvåtiden när jag hade hämtat barnen från förskolan så ringde M mig och sa ”Jag börjar bli färdig på jobbet snart, så jag tänkte komma hem och hämta Filip och ta med honom på bio. Är det okej med dig? Det hade varit mysigt att få ha lite egentid med honom och jag har tänkt länge nu på att det hade varit så mysigt att få ta honom på bio.”

”Barn på bio?” Var det första jag tänkte. Undra hur det ska gå och hur tyst det är i den biosalen. 😉

Men självklart skulle dom få åka på bio! Så med en gång när M kom hem så berättade han för Filip att dom skulle på äventyr och att han till och med skulle få köpa lite lördagsgodis mitt i veckan. Vilken lyx! Ni kan ju gissa om han blev lycklig och speciellt glad över att få spendera tid med sin älskade pappa.

pappa_filip

Dom har ett speciellt förhållande dom två och jag är så glad över att M tar initiativ till att åka och hitta på sånna här saker med sina barn när han får tid och möjlighet i en annars väldigt stressig vardag.

Det hade gått jättebra på bion och dom hade fått en fin liten stund tillsammans där Filip för första gången fick sätta sin fot på en bio. Det är häftigt att få se när barnen upplever nya platser och upplevelser. När reklamen var på så hade han suttit tillbakalutad i stolen, men så fort filmen började så satte han sig fram och blev helt förtrollad och rörde inte blicken från duken under hela filmens gång. Han hade fått med sig godis, men inte ens det brydde han sig om eftersom han var så fast i vad som visades på filmen. Bio med barn var med andra ord en riktig hit!

 

Idag är en ny dag och barnen sov gott hela natten och vaknade för en liten stund sen, så nu ska vi äta frukost och efter det ska jag lämna dom båda i förskolan så att jag kan dra till gymmet och svettas lite grann. Härligt!

5 reaktioner på “Barn på bio”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *