Endorfiner kallas det

Jag har, som jag nämnde igår, kommit in i ett härligt flow i min träning vilket gör mig ruskigt motiverad och lycklig!

keps

Keps – HÄR , Tshirt – HÄR

Så jag antar att det är bäst att försöka att fortsätta hålla motivationen uppe genom att träna på dagligen så att det här lyckoruset håller i sig. Endorfiner kallas det och det känns fullkomligt underbart!!

Jag får ofta frågan hur jag får tiden att räcka till för att träna och mitt svar är att jag tar mig tid. Vill du någonting riktigt mycket så ser du till att få tid till det i dit liv. Lägg alla ursäkter på hyllan och sluta tänk att du inte hinner utan försök istället att finna möjligheter till att hinna. Börja lätt. Tvinga inte dig själv att ta dig till gymmet flera gånger i veckan, det suget kommer senare förhoppningsvis om du bara kommer igång. Ta kortare promenader, gör några situps, några push-ups och var nöjd med det. Lite grann är bättre än inget., det gäller bara att ta tag i det och komma igång.

Nu ska jag hoppa i duschen, kram på er !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *