Vaccin inför Karibien

Godmorgon,

Vi är faktiskt redan inne i Oslo för att vaccinera oss. Lite sent påtänkt kanske, men som tur var så kom vi på det över huvud taget. Eftersom vi ska till Karibien så kan det ju vara smart att vaccinera sig, så det blev lite stressigt i morses eftersom vi fick en så tidig tid idag på morgonen. Så det var bara att gå upp, klä på sig, byta om på barnen, koka kaffe, slänga i oss frukost och hoppa in i bilen, skrapa rutorna och köra iväg med soluppgången i sikte.

soluppgång

Vi sitter här i väntrummet och väntar på vår tur. Hoppas att barnen inte blir lika rädda för sprutan som jag är. Jag får försöka bita ihop och låtsas som att jag inte tycker det är farligt. Phu, vad gör man inte för sina barn? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *