Såååå skönt!

Tjo!

Kändes riktigt skönt att komma hem på eftermiddagen efter en bra dag på jobbet med härliga kollegor. Jag kom hem till en städande man och lekande barn som kom springande till mig när dom hörde att jag öppnade ytterdörren.

Dom senaste timmarna har vi planerat inför resan, packat, skrivit ”kom-ihåg-lista” och förberett oss mentalt på att sitta på ett flyg instängt med två livliga små barn i 8 timmar. Vi kollade upp vad en uppgradering skulle kosta för att få lite större space, men när vi fick veta att det kostade ytterligare 60.000 så droppade vi den idén. Det får gå som det går helt enkelt, men jag kan känna redan nu att resfebern börjar smyga sig på.

Två arbetsdagar kvar och sen åker vi. Det är så sjukt kul när man bokar en resa lite längre fram så som vi gjorde så att man kan se fram emot, räkna ner dagarna och längta och nu är dagen alldeles strax här och det känns sååååå skönt!

profil

Jag hoppas att ni alla har en underbar helg och att ni flesta är lediga och tillsammans med era familjer eller nära vänner. Och om ni jobbar så hoppas jag att ni har det fint på jobb också!

Vi ska alldeles strax lägga pojkarna och sen ska jag och M se på dom sista avsnitten av Vikings säsong 3. Om ni inte har sett den serien så se den! Om ni frågar mig så kan jag säga att den nästan slår Game of Thrones, vilket tidigare var min absoluta favoritserie.

Kram, kram och trevlig kväll allihopa!

2 reaktioner på “Såååå skönt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *