Sista dagen

Godmorgon!

Idag får en bild på Oskar hälsa er en god morgon och en fin start på dagen, den sista dagen som vi spenderar innan det är dags för semester.

oskar

Jag tog dessa bilderna igår kväll när han höll på att spralla runt. Han har blivit så stor på sista tiden och växer snart ikapp sin storebror som är 21 månader äldre. Dom använder samma storlek på kläder och frågan är om inte Oskar äter något mer än Filip nu för tiden. 😉

oskar

Det händer nya saker med den här goingen för varje dag som går och på sista tiden så har han börjat härma ord. Så fort vi säger någonting så ser han, tänker till och sen härmar så gott han kan. Sen går han och upprepar det nya ordet högt för sig själv tills han kan det.

Han är ju bara 15 månader, men ändå pratar han betydligt mycket mer än vad Filip gjorde när han var över 2 år. Jag vet att man inte kan jämföra barn eftersom alla är olika, men jag kan ju inte låta bli att se likheter och olikheter på dom två bröderna. Han säger bland annat ”Voff!” när han ser en hund och ”Nöff” när han ser en gris, ”Hej”, ”Mamma”, ”Pappa”, ”Se”, ”Tack”, ”Titta”, ”Ja”, ”Nej”, ”Boll”, ”Kaka”, ”Bulle”, ”Ajabaja”, ”Här”, ”Lampa” och möjligen några få fler ord som jag inte kommer på nu. Det börjar slå mig att han inte är en liten bebis längre, älskade lilla pojk.

Jag ska i alla fall jobba min sista arbetsdag nu innan semestern och det känns underbart! Jag är peppad för dagen, men ännu mer peppad på att få komma hem och packa det sista ikväll. Resefebern börjar höjas till en överdrivet hög nivå nu och packlistan i huvudet har blivit extrem eftersom jag är så rädd för att glömma något. Men, som jag alltid försöker påminna mig själv när jag ska resa någonstans – det finns alltid butiker där du är, så om du glömt någonting så får du köpa det. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *