New York, here we come!

Godmorgon!

Här är vi uppe för länge sen och packar i full fart det sista inför resan. Tänk att vi faktiskt ska åka om bara några få minuter. Gaaah så spännande, fantastiskt, roligt, häftigt, underbart och minnesvärt dom kommande dagarna kommer att bli!

mamma_oskar

Vi kommer att flyga till New York, vilket tar ca 8 timmar, så håll tummarna för oss att barnen är goa och glada under hela turen och att vi lyckas hålla dom sysselsatta med alla våra mutor som vi har inhandlat. Snacks, smoothies, juicer, fruktbitar, ipad, mobiler, spel, leksaker och lite annat smått och gott har vi puttat ner i handbagaget. Så med lite tur på vår sida så ska flygturen förhoppningsvis gå smort som smör. Haha, säger man så? ”Smort som smör”? eller har jag kanske hittat på det uttrycket själv? Aja, ni hajar!

Jag tittar in här när jag får möjlighet, men om ni inte hör något på en stund så är det för att jag inte har tillgång till datorn, eller tid att skriva någonting. Så, be patient och följ mig gärna på Instagram för tightare uppdateringar under resans gång. @oslofru heter jag där, som ni säkert redan vet.

Kram på er <3

5 reaktioner på “New York, here we come!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *