Skicka en blomma istället!

I samarbete med Interflora

Nu närmar sig en av dom finaste dagarna på hela året och det är Alla hjärtans dag, som ni kanske förstod. Ni vet ju att jag är en väldigt känslosam och kärleksfylld person som älskar allt som har med romantik och kärlek att göra. Även min man är en romantiker så jag blir alltid uppvaktad på speciella dagar och Valentines är en dag som är väldigt speciell för oss eftersom det var just på den dagen som min man hörde av sig till mig för förta gången någonsin. Den 14 februari 2012 var dagen min man skrev till mig på en dejtingsida. Jag frågade honom vad han sysslade med och han svarade:

”Valentines day för mig som är singel innebär Laundry day.. Har du lust att ses på ett glas vin imorgon?”

Och förtjust som jag blev så möttes vi dagen efter och har varit tillsammans sen dess.

Den här videon är så himla lustig och riktigt så extrem romantiker kan jag väl inte påstå att min man är, utan han är expert på att uppvakta mig på det bästa sättet möjligen och det för mig är att, genom en blomma, få bekräftat att han tycker om mig lite extra. Så sluta tänk på vad du ska ge bort i Alla hjärtans dag present och skicka helt enkelt en blomma istället!

vita_rosor

Jag har nog fått alla möjliga sorters blommor av min man när han vill visa med en gåva att han älskar mig och vad kan vara bättre än en vacker blomma?

Nu har ju jag och min man varit tillsammans en stund, men en blomma är även den perfekta Alla hjärtans dag-presenten att ge någon som man precis börjat dejta, en som man beundrar, en vän som man uppskattar eller någon man är kär i. Istället för att tänka på vad man ska köpa och ge bort, så kan jag lova er att en blomma aldrig slår fel.

blommor

Så titta gärna in hos Interflora och beställ en blomma till någon du tycker om, lagom till Alla Hjärtans Dag, redan nu!

Dom har otroligt många fina blommor i alla priser, storlekar och färger.

Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *