Flygturen till USA

Godmorgon,

Igår när klockan var åtta så hoppade vi in i bilen och åkte iväg till flygplatsen.

resa_flygplats

Väl framme på Oslo flygplats så var hela familjen förväntansfulla och lite smått stressade över att hinna med allt. Jag vill alltid vara punktlig när jag ska någonstans, men min man tar alla priser när det kommer till att vara i tid.

syskon

Efter att vi checkat in så skulle vi bara hitta våran destination, lämna väskorna, gå igenom säkerhetskontrollen och gå till vår gate.

resa

Väl framme vid gaten så tyckte pojkarna att det var väldigt spännande att se på piloterna som gick på flyget och allt annat som hände ute på flygplatsen.

flygplats

Innan boarding så var personalen otroligt snälla och ordnade så att vi fick bra placering på flyget eftersom det var så lite passagerare ombord. Så när vi väl kom på flygplanet så hade vi tre hela rader som vi kunde breda ut oss över, vilket passade oss väldigt bra eftersom vi hade två små barn ombord.

flyg

Oskar somnade innan vi ens kommit upp i luften, men vaknade tyvärr efter ungefär 40 minuter och var sen vaken i princip hela turen, bortsätt från ca 30 minuter på slutet. Filip var också vaken under hela flygresan, men var väldigt go och glad hela tiden. Oskar var också väldigt glad och flörtade med passagerarna runt omkring, men var lite gnällig emellanåt eftersom han var så trött. 8 timmar var lite väl länge om ni frågar mig, men det gick ändå helt okej!

När vi kom fram i USA sen så var Filip så glad att han sprang till passkontrollen och dansade omkring av glädje. Det var så himla kul att se!

Framme på hotellet så beställde vi roomservice och både jag och M var helt slut, men pojkarna var pigga och hade ingen lust att sova alls, även fast klockan var mitt i natten i Norge. Helt otroligt egentligen att Filip inte sov någonting på flyget och inte heller fören vi gick och la oss sen för natten. Så tidsomställningen påverkade nog oss vuxna mer än barnen som tur var. Vid 17.00 våran tid (23.00 i Norge/Sverige) så la vi oss, somnade som fyra små stockar och sov till klockan var 03.00 (9.00). Alla vaknade i princip samtidigt och då var det ju bara att gilla läget och gå upp. Vi gick ner i receptionen och köpte kaffe, tände lamporna och ställde in oss på att denna dagen kommer att vara lite längre än normalt.

Allt i allt så gick resandet suveränt och nu ser vi fram emot vad som kommer att hända dom kommande dagarna på båten. Vi ska åka till kryssningen vid lunchtid idag och Filip pratar hela tiden om att ”Mamma, pappa! Idag ska vi åka båt!!” och dansar omkring.

2 reaktioner på “Flygturen till USA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *