Jag kommer bli tjock!

Alltså, jag som är en sån enorm gottegris kommer garanterat gå upp ett kilo eller två under denna resan för här får man nämligen fika så mycket man bara vill, kan och orkar!

Royalcaribian_fika

En till som är glad över detta är Oskar som förmodligen är det största matvraket i familjen! 😉

Oskar

När man åker båten så ingår det mat, men man kan även köpa mat på fler restauranger om man inte önskar buffé eller dom restaurangerna som ingår. När det kommer till dricka så ingår det vatten, saft, juicer, kaffe och te och det passar oss i våran familj perfekt. Vill man däremot ha alkohol så kan man köpa till ett alkoholpaket, eller om man vill ha läsk så finns det alternativ för det också.

Royalcaribian_cafe

Jag blev faktiskt positivt överraskad över hur bra maten var på bufferestaurangerna. Dom hade så otroligt mycket att välja mellan och barnen älskade det. Personalen på båten är dessutom väldigt vänliga och verkar tycka det är kul med barnen. En av servitörerna hälsade på oss när vi gick på båten på dagen och när vi kom tillbaka för middag vid ett senare tillfälle så kom han ihåg allas namn och stod och pratade med oss en stund. Så himla trevligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *